Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- قرعه‌کشی جام جهانی 2022 قطر برگزار شد.
به گزارش آریا، پرهیجان‌ترین و مهم‌ترین تورنمنت فوتبال ملی، پاییز امسال برگزار می‌شود؛ قطر میزبان جام جهانی 2022 خواهد بود. به نقل از وب‌سایت فیفا، امروز دوازدهم فروردین 1401، قرعه‌کشی جام جهانی 2022 قطر برگزار می‌شود و چشم‌های تمام فوتبال‌دوستان امروز به قطر خواهد بود تا ببینند قرعه‌کشی چگونه رقم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرعه‌کشی جام جهانی 2022 قطر امروز ساعت 20:30 به وقت تهران (19:00 به وقت محلی) در مرکز همایش‌های دوحه قطر برگزار می‌شود. 

گروه Aگروه Bگروه Cگروه Dگروه Eگروه Fگروه Gگروه Hقطرانگلیسآرژانتینفرانسهاسپانیابلژیکبرزیلپرتغالاکوادورایرانعربستان سعودیبرنده امارات-استرالیا با پروبرنده کاستاریکا - نیوزیلندکاناداصربستانغناسنگالآمریکامکزیکدانمارکآلمانمراکشسوئیساروگوئههلندبرنده اسکاتلند - اوکراین با ولزلهستانتونسژاپنکرواسیکامرونکره جنوبی

هم‌چون ادوار گذشته، در جام جهانی 2022 نیز 32 تیم به رقابت خواهند پرداخت که تا به امروز، چهره 29 تیم مشخص شده است. تیم‌ها در هشت گروه چهار تیمی قرار خواهند گرفت. قطر میزبان اولین حضورش را تجربه می‌کند و تیم‌های هلند، آمریکا، کامرون، اکوادور و غنا که در دوره قبلی حضور نداشتند، در قطر حاضر خواهند بود.
کارلی لوید (آمریکا)، جرمن جینس (انگلیس)، کافو (برزیل)، لوتار ماتئوس (آلمان)، عادل مع‌الله (قطر)، علی دایی (ایران)، بورا میلوتینوویچ (صربستان)، جی‌جی اوکوچا (نیجریه)، رباح ماجر (الجزایر) و تیم کیهیل (استرالیا) مهمانان ویژه قرعه‌کشی امروز هستند.
از طریق سه پلی‌آف، تکلیف سه تیم راه‌یافته به جام جهانی مشخص می‌شود. دو پلی‌آف بین‌قاره‌ای و پلی‌آف مسیر A قاره اروپا باید برگزار شوند. در یک پلی‌آف بین‌قاره‌ای، نماینده آسیا و آمریکای جنوبی باید به مصاف هم بروند. برنده بازی استرالیا و امارات متحده عربی، باید با پرو مسابقه دهد. در پلی‌آف بین‌قاره‌ای دیگر، کاستاریکا تیم چهارم آمریکای شمالی و مرکزی با قهرمان اقیانوسیه یعنی نیوزیلند مصاف خواهد داد. ولز هم باید به مصاف برنده بازی اسکاتلند و اوکراین برود و پیروز این مسابقه، آخرین نماینده اروپا در جام‌جهانی خواهد بود. به دلیل جنگ در اوکراین، مسابقه تیم ملی این کشور با اسکاتلند به ماه خرداد موکول شده است.
مسابقات پلی‌آف جام جهانی 2022:
پلی‌آف بین‌قاره‌ای 1: برنده استرالیا و امارات - پرو
پلی‌آف بین‌قاره‌ای 2: کاستاریکا - نیوزیلند
پلی‌آف اروپا، مسیر A: ولز - برنده اسکاتلند و اوکراین
سیدبندی
مطابق رسم هرساله، میزبان مسابقات در سید یک قرار می‌گیرد. هفت تیمی که بالاترین رنکینگ فیفا را دارند، همراه با قطرِ میزبان در سید یک قرار می‌گیرند. سید دو، سه و چهار هم به همین منوال شکل می‌گیرد یعنی تیم‌هایی که بالاترین رنکینگ فیفا را دارند، در سیدهای بالاتر قرار می‌گیرند. سه تیمی که از پلی‌آف به جام جهانی خواهند رسید، در سید چهار جای می‌گیرند و نام‌شان در قرعه‌کشی به عنوان برنده پلی‌آف بین‌قاره‌ای 1، برنده پلی‌آف بین‌قاره‌ای 2 و برنده پلی‌آف اروپا ذکر می‌شود. تیم ملی ایران با قرارگیری در رده 21 رنکینگ فیفا، در سید سوم مسابقات جای گرفته است. در شبکه‌های اجتماعی برای خیلی‌ها سوال شد چرا کانادا که در انتخابی قاره آمریکای شمالی و مرکزی صدرنشین شد، در سید چهار است و آمریکا در سید دوم که بازهم باید تاکید کرد، رنکینگ فیفا معیار اصلی سیدبندی تیم‌ها است و رتبه تیم‌ها در مرحله مقدماتی، مزیتی برای آن‌ها نخواهد داشت.
تقویم برگزاری جام جهانی نیز سوال بسیاری از مخاطبان فوتبال بوده است. مسابقات جام جهانی 2022 طی روزهای 21 نوامبر 2022 تا 18 دسامبر 2022 در شهرهای مختلف قطر برگزار می‌شود. مرحله گروهی 12 روز به طول می‌انجامد و خلاف ادوار قبلی، در هر روز چهار مسابقه انجام می‌شود چرا که به دلیل برگزاری جام جهانی در وسطِ فصل فوتبالی، باید مسابقات به شکل فشرده‌تری تمام شود. 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قرعه کشی جام جهانی 2022 آلمان اسپانیا گروه مرگ قرعه کشی جام جهانی 2022 پلی آف بین قاره ای برگزار می شود رنکینگ فیفا قطر برگزار تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ

کشورهای گروه ۷ شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا توافقی را برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ برای تولید برق تا سال ۲۰۳۵ امضا کردند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زغال‌سنگ به‌عنوان منبع تولید برق در اقتصادهای گروه هفت (G7) حدود ۱۵ درصد از ترکیب انرژی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و هرچند به‌طور قابل‌توجهی کمتر از میزانی است که ۲۰ یا ۳۰ سال پیش برای تولید برق کشورهای این گروه شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا استفاده می‌شد، طبق استانداردهای جهانی هنوز هم مقدار زیادی است و باید حذف شود. با این حال حداقل برای بعضی از اعضای این گروه مانند آلمان و ژاپن که به ترتیب ۲۵ و ۲۹ درصد برق مورد نیاز خود را از زغال‌سنگ تأمین می‌کنند، حذف این سوخت فسیلی از ترکیب انرژی سخت‌تر از حد انتظار است.

چوب‌خط حذف زغال‌سنگ در گروه هفت

ضرورت حذف زغال‌سنگ توسط آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده در مورد انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید برق تأیید شده است، بنابراین تمام نیروگاه‌های جدید با سوخت زغال‌سنگ و گاز باید سیستم‌های جذب کربن را نصب کنند یا تا سال ۲۰۳۹ تعطیل شوند. مهلت اجرای این توافق در G7 تا ۲۰۳۵ است.

جدیدترین تعهد کشورهای عضو این گروه نشان می‌دهد که آن‌ها مصمم به پایان دادن به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از سوزاندن زغال‌سنگ هستند. با این وجود باید توجه داشت که پایان دادن به تولید و استفاده از زغال سنگ در هفت اقتصاد از بزرگترین اقتصادهای جهان، تنها این سوخت فسیلی را برای سایر اقتصادهای بزرگ مانند چین و هند ارزان‌تر می‌کند. سایر کشورهای فقیرتر در آسیا نیز استفاده از زغال‌سنگ را افزایش خواهند داد.

محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر در برابر تجدیدناپذیر

هیچ راه واقع‌بینانه‌ای وجود ندارد که در آن باد، خورشید و نیروگاه‌های هسته‌ای جدید قادر به جایگزینی کامل ظرفیت از دست رفته زغال‌سنگ باشند. در همین حال ساخت یک نیروگاه هسته‌ای جدید سال‌ها طول می‌کشد، زیرا راکتورهای کوچک مدولار به‌تازگی قدرت خود را از دست داده و راکتورهای بزرگ قدیمی به‌عنوان تنها نوع آزمایش‌شده هسته‌ای باقی مانده‌اند.

به این ترتیب تقاضای گاز برای برآورده کردن جهش تقاضا از سوی G7 افزایش خواهد داشت و آنچه در سال ۲۰۲۲ برای اروپا و آسیا اتفاق افتاد، در مقیاس بزرگ‌تر و احتمالاً طولانی‌تر برای غرب تکرار می‌شود.

از سوی دیگر تقاضا برای انرژی در حال افزایش است و با افزایش سریع استقرار هوش مصنوعی، این امر تشدید پیدا می‌کند. محاسبات هوش مصنوعی انرژی بسیار بیشتری نسبت به محاسبات غیر آن مصرف می‌کند و باعث افزایش تقاضا برای برق می‌شود که باد و خورشید توان پاسخگویی به آن را ندارد.

با این حال هوش مصنوعی، مراکز داده و تولید نیمه هادی‌ها برای صنعت پررونق فناوری اطلاعات تنها عواملی نیستند که تقاضا برای برق را افزایش می‌دهند و صنعتی‌سازی که زندگی میلیون‌ها نفر را بسیار بهتر کرده است نیز ناگزیر با افزایش تقاضای انرژی به‌ویژه برق همراه است.

در واقع جهان می‌تواند به افزودن انرژی‌های تجدیدپذیر ادامه دهد، اما این اقدام هرگز کافی نخواهد بود. بنابراین، مشخص نیست که آیا G7 می‌تواند زغال‌سنگ را به‌طور کامل کنار بگذارد یا خیر و گفت‌وگوها سر این مسأله است که اثر خالص خروج زغال سنگ G7 در صورت تحقق ممکن است در واقع به انتشار جهانی بیافزاید. این حقیقت تلاش‌های بیشتری را برای بررسی جوانب امر می‌طلبد.

کد خبر 750671

دیگر خبرها

  • اعلام زمان برگزاری مراسم قرعه کشی جام جهانی فوتسال
  • زمان قرعه‌کشی جام جهانی فوتسال مشخص شد
  • زمان قرعه کشی جام جهانی فوتسال اعلام شد
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • تیم هندبال ایران با کویت و چین هم گروه شد
  • قرعه‌کشی آسیا: ایران همگروه کویت و چین
  • تیم هندبال جوانان ایران با کویت و چین هم گروه شد
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد